Vilken?

Vilken bild som header ska jag ha?
Eller något annat tips på hur jag kan göra en fin header?






Recension av I taket lyser stjärnorna.

4 av 5 stjärnor.
Filmen var bra. Såklart blir jag som läst boken lite "besviken" på att så mycket är borrtaget men det blir man ju oftast om man läst boken. Den var sorglig och de flesta där satt nog och grät förutom de killar som var där. De pratade istället för att de inte skulle börja gråta. Den var också väldigt rolig och man skratta många gånger. Skådespelarna var också duktiga. Den är värd att se.
Blev inte en sådan lång recension men men ...

Puss

I taket lyser stjärnorna

Godmorgon, idag vaknade jag tidigt för jag var jättekissnödig, hehe. Sen kunde jag inte somna om så jag tittade klart på filmen Wall.e . Nu äter jag frukost och kl.12.30 ska jag och mamma på filmen: I taket lyser stjärnor. Jag har läst boken och den är otrolig! Har ni inte läst den? Gör det. Den är sorlig och jag grät jättemycket när jag läset den men den är nog en av världensbästa böcker. Jag hoppas att filmen är lika bra. Jag berättar mer senare men nu ska jag äta klart min frukost och fixa mig i ordning. 

    
Johanna Thydell   Skådespelerskorna


Kärlek

Let´s dance

Nu ska jag kolla på let´s dance. Men Magdalena Graaf kan tyvärr inte vara med för hon har tydligen fått en hjärnblödning, det verkar som alla blir allvarligt skadade/sjuka, peppar peppar. Men mojje fick ju hjärtinfarkt. 
Min favorit är Magnus Samuelsson, världens starkaste man. Först trodde jag han skulle vara lite stel men han är väldigt duktig och sen tycker jag om Morgan alling han är väldigt duktig också. Jag tycker också om Gerorge Scott för han är världsmästare i boxning och han verkar lite charmig. Vem hejar du på?

Hela Let's dance 2009-gänget. Foto: David Bicho/TV4
bild från: http://www.tv4.se/1.811120/2009/01/16/andra_lets_dance_kvallen_i_bilder 

Love



School

Idag hade vi som sagt SO prov och det gick bra, tror jag. Sen hade vi vikare de sista två lektionerna, hon är helt galen fast lite härlig för hon är snäll mot tjejerna. Vi typ lyssnade på musik, dansa och skrev lite på våra tal. Sen fick vi sluta tidigare också, vid 13.10.
Efter skolan gick jag, malou och isolde till jens och lämnade hans mössa och då var han på väg ut med Bolt, hans hund, så vi gick med honom fast bara en liten stund sen gick vi hem till malou och lagade nudlar. 40 minuter efter kom antonia och anina och vi gjorde deg och åt, gott gott. Vi gjorde nästan igenting bara snacka och dansade till musik, och jag isolde och malou hittade på världens bästa reklam för någon produkt , fast vi vet inte vilken. Det var härligt att inte göra någonting bara vara. När jag kom hem satte jag på mig min velourdress, mys.

  
       Klassrummet                                                 Dans
 
     tripp trapp trull                          Velourdress


xxxx

Nothing speciell.

Hej,
idag har det inte hänt något speciellt eller jo emilia fyller år, grattis! http://heddaochemilias.blogg.se
efter skolan var jag kvar och va med på skapande skola vår musikal i skolan, det var roligt där ibörjan men nu är det tråkigt men jag måste vara med och supporta de andra, jag har ingen roll för jag ville inte ha, jag var med i kören men nu är vi bara 3 kvar så alla sjunger typ istället. Sen när jag kom hem var det dags att börja plugga, har SO prov imorgon om franska revolutionen och så har vi biologi läxa till imorgon att läsa och skriva, jobbigt. Men farfar var här och hjälpte mig med SO provet så det var bra, jag kan G nivån , men jag kan nog mer än jag tror (hoppas jag i alla fall)

 
Aulan


Plugg

Puss & Kram

Hälsodag i skolan

hallå hallå, 
idag i skolan hade vi en tema dag, hälsodag. Först gjorde vi avslappning och masserade varandra, sen kollade vi på en film om motion, efter det fick vi dricka grönt te och äta mörkchoklad, men jag fick ju inte äta eftersom jag har godisförbud. Sista lektionen pratade vi om frukost, och vitaminer. 
Efter skolan var jag på vår musikalgrej i skolan, sen gick jag och malou hem hit och åt och drack chailatte sen pluggade vi lite SO och kollade på tv. 

Nu ska jag kolla på top model 11 och plugga mer SO, min farfar är typ jätteduktig i historia så jag ska ringa honom och be honom förklara. 

Men nu ska jag kolla, för igår missad jag det, tyvärr men får kolla på reprisen på söndag. 

Love

måste plugga

hej hej, har just kommit hem från cheerleadingen. Det var jätteroligt! Längtar till nästa gång. Det är en väldigt lång träning, 3 timmar. Idag gjorde de lite lättare än vad de brukar för det var några nya, så det var tur det. Men nästa gång blir det jobbigt. 
Nu måste jag plugga SO för vi har prov på fredag och inga fler lektioner, alla våra SO lektioner går alltid bort genom massa grejer så det är lite jobbigt. Vi har prov på franska revolutionen, kan typ G frågor tror jag i alla fall, hoppas det men jag får väl plugga mycket på onsdag och torsdag och lite nu. Sen måste jag duscha. Imorgon har vi sovmorgon till 9.15, skönt. Älskar att sova ut, fast man kan alltid sova mer! 
Men nu ska jag duscha och plugga,

yours truely

Whitney houston

Tjoho,
nu sitter jag i datasalen och ska skriva om en artist/band på 60-70-80-och 90-talet och då valde jag whitney houston. Hon är en otrolig sångare, jag vill också kunna sjunga så bra! hon är inte bara artist utan också producent eller var.



Videor tagna från www.youtube.com
Sök också på I wanna dance with somebody, den är väldigt bra. Men nu måste jag skriva lite, ha det bra.

Cheerleading

Hej hej, jag fick ett brev att jag blivit antagen till att börja på bromma gymnasternas cheerleading, jag blev så galet glad! Jag kommer gå med två kompisar så det blir jättebra, det är imorgon jag ska dit, längtar!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Nu fixar jag mina naglar och kollar på CSI NY, one of my favourite programs. Vilken härlig dag.

Puss

Dagens outfit

tjena, idag hade vi hemkunskap, vi lagade pasta med tomatsås, inte så jätteroligt. Sen på biologin tog vi blod prov, det var bara en liten nål i en plast grej och sen tryckte man men det var lite läskigt att göra på sig själv. Vi fick sluta tidigare på so´n, skönt. När jag kom hem tog jag mat, lite fil, tomat och två minisemlor. Gott gott. Sen ska jag träna.

Dagens outfit:

Kofta: Urban street
Linne: h&m
Jeans: My lovley chaep mondays



Godmorgon

Godmorgon, jag hatar att gå upp på morgonen! Jag skulle göra vad som helst för att få ligga kvar och sova, varför måste man plåga sig själv bara för att gå upp. Jag lever för sovmorgnar, vi har två, en till 9.15 och en till 935, ganska långa men annars börjar vi 8.15 och då går jag upp ungefär 7.15. Idag på morgonen har vi hemkunskap, det är roligt, fast nu andra terminen i 8:an sa vår lärare att vi ska ha nästan halva lektionen teori, jobbigt. Men men man får ju laga också som tur är.
Men nu måste jag gå, bilder på dagens kommer.

Kärlek

run bitch run!

Hej hej, 
nu har jag sprungit med mamma, sprang 2 km inte så mycket men en bra början tycker jag. Jag har aldrig sprungit i hela mitt liv, alltså bara springa/jogga, jag har ju självklart sprungit på t.ex fotboll, men ni fattar. Så jag är ganska nöjd och det är det viktigaste. Som sagt ska jag springa minst 1 gång i veckan. Nu sprang jag och mamma 2 km på 14 minuter, helt okej tid, eller vad springer ni på? Ikväll ska vi äta spaghetti & köttfärssås, jag älskar det!

xoxo
 

Lördag,söndag.

Tjoho,
igårkväll var jag hos moa, kom dit vid 5-tiden. Vi beställde pizza och käkade den i sängen medans vi såg på filmen, Familjen Robinson. Jag och moa delade på en mellanstor hawaii, det var jättegott. Sen kollade vi på filmen stomp the yard, som är en dansfilm men Ne-Yo och Chris brown, den var jättebra. Sen var det dags för en av mina favorit filmer, she´s the man, jag har sett den typ tusen gånger och kan hela filmen, jag behöver inte kolla, bara genom att lyssna ser jag hela filmen framför mig, men i alla fall den är så himla bra, har ni inte sett den se den! Citerar: " i´m brilliant, shhhh!" , men man måste ha sett filmen för att fatta, jag skrattar så mycket! Sen kollade vi på en annan av mina favorit filmer, nämligen : mamma mia, den är också helt underbar. Man blir så glad av den och man vill bara åka till den ön. Fast när vi såg den var jag trött så jag sov lite. Men i alla fall, den är jättebra. På morgonen såg vi fullt hus och den är också bra.

Alla de här filmerna rekomenderas!


( Bilder från www.google.se)

Sen på förmiddagen ville vi baka så vi gick och handla och satte igång.


Kladdkaka med vispgrädde.


Världens godaste fruktsallad med sås.
Fruktsallad: Kiwi, banan och persika
Sås: Gräddfil och hackad aftereight.
Kanske inte låter supergott, men det är det, prova!


Vi bakade också citron muffins med choklad överdrag, men de hlömde jag att fota.

Nu ville mamma och ludde baka semlor så det blir bara mer och mer. men lite senare ska jag ute och springa, för jag har bara ätit och legat still så det behövs nog.



Pizza in bed, syns inte jättebra men men...

Puss


Stuff in my home

 
                  En kläd/smyckes hängare (stor)
FInns att köpa på olsson & jensen, http://www.olssonjensen.com


                       En smyckeshängare (liten)  


                                    VÄSKOR

 

Väska köpt på http://www.bagsnatcher.com,
motiv från illustratören Ingela Peterson Arrhenius
http://www.ingelaparrhenius.com  



Väska från design by lindhes, märke: parlontis.


Lördag

Hej hej,
imorse när jag gick upp lade jag mig och kolla på ratatouille , den är härligt. I alla fall belv jag jätte sugen på att äta ratatuille, det ser så himla gott ut. Jag tror jag har ätit det någon gång men jag kommer inte ihåg, så vi kanske skulle laga det till middag ikväll. Är det någon som ätit det? Är det gott?

Sen när jag hade kollat klart på filmen ville jag prov skissa ett ansikte, det gick helt okej tycker jag. Men jag tycker det är jätte svårt att rita näsor, de ser så fula och stora ut, så jag gjorde en liten näsa och ritade ganska svagt så den inte skulle synas jättemycket. Det är också svårt att rita ögon, alltså att få de se likadana ut i storlek och allt men jag hittade en hemsida som hette: http://www.klaraav.se och sen söka på rita ögon, de var ett bra sätta att rita på, prova!

Idag har jag inget speciellt planerat, antingen blir det kompisar eller så är jag med the family, men jag måste städa mitt rum för det är väldigt stökigt. Jag brukar alltid sätta på hög musik när jag städar får då kan man sjunga med och så blir det i alla fall lite roligare. 

 


                                           
 

                                     

Bilder tagna från: http://www.google.se


Love


Movie

Hej,
jag kollar på filmen benknäckargänget - krossa dem, på kanal 3. Har sett den 1 gång förut, har för mig att den är bra.
Nu ska jag kolla, pausen är klar.


Amerikansk dramakomedi från 2005. Den berömde fotbollsstjärnan Paul 'Wrecking' Crewe hamnade i fängelse efter att ha råkat ut för en otrevlig bilolycka när han kört rattfull. Paul får reda på att fängelsedirektören Hazen, som är väl medveten om Pauls idrottsliga meriter, vill ha honom. Paul har fått i uppgift att sätta ihop ett lag med fångar som ska delta i en stor fotbollsmatch mot de sadistiska vakterna. Crewe är beredd på det som lovar bli ett mycket intressant match. Det är bara fängelsedirektören och vakterna som inte vet vad och vilka de ställs inför...

I rollerna: Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, Nelly, Michael Irvin. Regi: Peter Segal.

Text från www.tv.nu

kram


Skissa

Jag blev lite inspererad av linnea ( http:elinneas.blogg.se ) när hon visa några skisser hon hade gjort, de var jättefina. Då blev jag också lite sugen på att prova och se om jag har någon talang eller är helt kass.
Så här blev min första:



Vad tycker ni?  

Today

Hallåhallå,
idag har jag inte gjort så mycket, bara skolan. Efter skolan gick jag hem och sen gick jag och träna, fast det var inte jobbigt idag "/ men men.

Idag hade jag på mig

Tröja: Diesel
Linne: hm
Jeans: cheap monday



Love

film

Nu ska jag läsa lite biologi och kolla på filmen little black book som går på tv3 nu.
 

Amerikansk komedi från 2004. Stacey Holt, en TV-producent för en pratshow, är förvirrad över varför hennes pojkvän, Derek, aldrig vill prata om sina tidigare förhållanden. Med uppmuntran från sin kvinnliga kollega, går Stacey tillslut igenom hans handdator och hittar alla hans före detta flickvänners namn...och nummer. Hon ringer dem en efter en och planerar att göra intervjuer med dem, för att komma närmre sin kille. Men när hon blir vän med en av de före detta flickvännerna börjar hennes plan att spricka.

I rollerna: Brittany Murphy, Holly Hunter, Kathy Bates, Ron Livingston, Julianne Nicholson. Regi: Nick Hurran.

Text tagen från tv.nu, bästa sidan!

Ska kolla nu, kram


Dagens.

Godmorgon, jag måste skynda mig för ja ska gå om ungefär 5 minuter, vi har syslöjd på morgonen, det är skönt. Jag ska sy en knallgul klänning. 

Dagens outfit: 
vanlig v-ringad tröja från zara
Jeans gul & blå



Måste skynda, big kisses

Music




Musik från http://youtube.com
Lite blandad musik ;)

Yours truely

Top model 11

Jag kollar på top model 11, det är bäst!



Plugg, skola.

Shoho,
idag har vi haft gympa, vi dansade bugg och spelade handboll. Det var roligt.
När jag kom hem började jag plugga nästan direkt, eller jag "pluggade" inte, utan jag skrev om watergatesskandalen på engelska och om olika blodkroppar i biologi. Jag kollade också på the hills på mtv, det är jättebra. Kl.18.45 ska jag tillbka till skolan för att göra slajm med några kompisar, det är nämligen informationsgrej för de nya 6:orna. Och vi får varsin bio biljett för det, så det är najs. Vi har redan gjort det här en gång i 7:an fast då misslyckades nästan alla, hehe. Hoppas det går bättre nu då. Men jag måste äta innan jag går, annars dör jag.

Kärlek


vill ha ...

         

Klänningar från: http://www.asos.com

  

Klänningar från: http://www.stylebystars.com

Fina va?!?

Love

filmmys hos linnea

hallå hallå
jag är hemma hos linnea med hennes lillasyster och hennes kompis. Just  nu sitter vi och kollar på film i det tråkiga , gråa, bölta, snöiga sverige. Jag hatar det! usch usch usch, men men, man får väl stå ut.
Idag hade vi halv studie dag, slutade 12.30, skönt.
Nu sitter vi och sjunger med i musiken i filmen. Vi blev lite sugna att se high school musical 2, haha. Den är lite rolig och sjuk ;) 



Nu ska jag kolla lite, puss
 

Duffy

Idag lyssnade jag på Warwick avenue av duffy, den var jättebra. Hade hört den tidigare men visste inte vad den hette, linnea spelade den för mig, tack tack.


Träning.

Shue,
idag har jag tränat, blev sjukt trött. Är det bara jag som älskar att bli jättejätte trött när man har tränat? Det är så otroligt skönt!
Jag har bestämmt mig för att börja springa minst 1 gång i veckan, sen tränar jag ju boxning minst 1 gång också, och försöka köra lite styrka, från och med nu till sommaren och kanske mer om jag kommer in i en rutin. Jag säger alltid att jag ska göra något men det håller alltid bara i ca. 3 veckor, men nu har jag verkligen bestämt mig, och då kan inget stoppa mig, nästan. Man vill ju vara stark och ha bra kondis i sommar ;)
Jag längtar som en galning, jag säger det typ varje dag men det är ju sant!

Bild på landet i sommras.




pussk & kramp


Träffa stina! :)

Hej hej, om 10 minuter ska jag till fridhemsplan och möta stina, http://sttina.blogg.se.
Idag har jag suttit vid datorn, kollat på film och varit och handlat med pappa, that´s it.
Men nu ska jag som sagt träffa stina, jag vet inte vad vi ska göra men något kul hittar vi väl på :)

Dagens outfit:
Jeans: Cheap monday
"T-shirt" : MQ
Kofta: MQ


Nu måste jag skynda mig,
love

Promenad

howdy howdy,
idag har jag inte gjort mycket alls, hittils.
Jag och pappa åkte till hellasgården och gick en 5 km promenad, och det är allt.
Ikväll ska vi ha lite middag, men får se om det händer något annat.

Pussar

Boxning

Shue,
nu ligger jag vid tv´n och kollar på top model 10, det är repris.
om 1 timme ungefär ska jag gå och träna. Lite jobbigt på en fredag men ändå skönt, har inte tränat på hela veckan, inte måndag och inte onsdag. Jag älskar att träna, speciellt närman blir jätte jätte trött! haha.
Jag tränar boxning på DIF boxning på norra agnegatan. Det är jätte roligt, prova!

Men nu ska jag äta och fortsätta kolla på top model



Puss


sommar/vår skor

hallå,
Jag har just kollat lite på hm´s hemsida, på skor.
Jag läste på min kompis stinas blogg http://sttina.blogg.se  att hon vill ha sommar, och jag håller så med!
Jag vill ha vår och sommmar nu, nu, nu! Längtar som en galning. När man kan gå ut med bara shorts och ett linne och en kofta kankse, inte massa vinter kläder. Och när det är varmt och skönt och man kan bli brun.

Lite söta skor:
   

Bilder tagna från : http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S

xxxx


Godmorgon!

godmorgon, idag har vi lång sovmorgon, till 9.35, skööööönt! 
Vi har syslöjd nu på morgonen, jag ska sy en knall gul klänning, ganska tajt upptill och sen lite balong där nere. Jag ser hela framför mig och då är den jättefin, men nu ska ju jag sy den också, så vi får ser hur den blir ;)

Sen idag efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag ska vara med någon eller bara hem och slappa, sen vid 21.00 ska jag, pappa, ludde och min morbror spela badminton! 

Men nu ska jag äta frukost och fixa i ordning mig, hoppas ni får en bra dag!

ciao ciao

Formex mässa.

Hej hej,
idag ungerfär vid fem ska jag åka ut till formex mässan med mamma. Hon, min moster och min morbror ställer ut där. Jag ska ut och hjälpa till lite, det ska bli kul tycker jag.
Mammas företag heter "Träd & Gård Sthlm" , hon säljer produkter till trädgården, ute rum m.m

hemsida: http://www.togsthlm.com

Det blev ett väldigt kort inlägg, men men ...

Love

Bilder av äggningen!

        



Puss & kram           


Esse blev äggad! x)

Hallå,
idag fyllde esse 15 år! Grattis!
På lunchen idag tog vi henne ut på skolgården och eggade henne, för man ska tydligen göra det när man fyller 15. Hade ingen aning om det, ett roligt tips för nästa som fyller 15 :)
Sen behövde hon duscha med kläderna på, hehe och tvätta håret som var jätte äggigt med tvål, sen tog vi hennes kläder som också var äggiga och hittade en t-shirt i XL som hon fick ha på sig med skärp och klackskor, hahhahahha. men sen fick hon ombyte som de hade med sig :D

Sen senare åkte jag hem till henne och firade lite, det var roligt. Kommer kankse bilder sen.

När jag kom hem så har jag gjort lite matte och kollat på CSI NY! Älskar.

hugs and kisses



Hammarby backen

Hej,
Idag har jag åkt snowboard i hammarby backen med Elin, Malou och Anina. Det var jätteroligt och de var inte så mycket folk heller, skönt. Ibörjan va det kanske 10 meter kö sen blev det bara mindre och mindre, på slutet kunde man nästan åka till liften direkt. Vi kom dit vid kvart i tre och slutade åka runt sex. Men tre timmar räcker bra där tycker jag, för det var bra två backar öppna och om man skulle åkt längre skulle man nog tröttnat.
På slutet hoppade vi lite, eller bara tre gånger. Första gången klara jag, sen andra tamlade jag och tredje klara jag men fick dålig balans och ramla sen. Men ganska duktig i alla fall, haha.

Jag tog inga bilder för min kamera på telen är sönder "/ men men...
Nu ska jag bara ta det lungt oh fixa mina naglar tror jag :)

yours truely


One three hill & ben and jerrys


     


Kan det bli bättre än att ligga i soffan kolla på en av världensbästa serier och äta världensgodaste glass?
Det tycker inte jag i alla fall!

Hoppas alla har en skön och rolig kväll, jag har det i alla fall ;) 

xoxo

Tröjan från MQ



Det här var tröjan.

Kramar

Klippning

halleluljah,
idag var jag och klippte mig, bara toppa, typ 2-3 cm. Vill spara lite, klippte mig till nyckelbenen typ i september, 1 dm.
Nu ska jag få långt! Hoppas jag i alla fall.
 Stället heter heaven no.7 och ligger mittemot västermalmsgallerian, står också nya naglar. Det är både frisör och manikyr. Ganska bra, man kan fixa både och, lyxa sig extar mycket.
De är ganska nya, men hon jag klipper mig hos är jättebra och snäll.

Sen gick jag och mamma kanske 20 min i västermalmsgallerian, köpte en tröja från MQ. Lägger in bild snart, har inte lagt in på datorn ännu.

Vid 3 gick vi till clara som fyller 15 år idag, grattis grattis.
Gratta henne! Vi åt smörgåstårta och chokladtårta, och hade det ganska lugnt.
Av oss fick hon hår produkter i present, hoppas de funkar.

Lite bilder från klippningen:




Tänk att ha så mycket hår produkter!



Shampoot och inpackningen jag köpte.



Lite naglck hade de också, och det här vara bara lacken.



Mitt hår bakifrån. Jag ville ha lockigt!


pussk & kramp


Dagens outfit



Skor: Timberland
Jeans: cheap monday
Linne: h&m
Kofta: Indiska



Love

En ny start

Hej hej,
det är en ny start för den här bloggen.
Har rensat alla gamla inlägg och gjort om designen lite lätt, ska fixa den snyggare sen.

Idag var jag i skolan disikerade vi ett grishjärta, det såg helt okej ut men det luktade skit! hehehe.
Sen var det ingen god lunch så vi gick hem till mig och gjorde pasta med sås, mums!
Efter skolan åkte jag, clara och malou hem till malou, vi kollade på filmen mamma mia och sen kollade vi på de bästa scenerna igen och dansade till, vi spelade in också, hahaha. Det var jätteroligt, på slutet kom esse också.
Ikväll händer ingenting, ska vara hemma och ha middag med några kompisar och sen ska vi nog kolla på let´s dance, vilka hejar alla på?
Nu ska jag vara lite social.

Puss puss


RSS 2.0