packar

Som sagt ska jag till åre med elin imorgon bitti så jag packar nu och ska åka till henne och sova över. Men först ska jag och mamma äta middag och fixa lite till.
Kl. 18.05 börjar filmen Honey, den är jättebra. En dansfilm. Rekomenderas! Ikväll är det också filmen hot chick, den är jättekul, vad jag kommer ihåg.
Men nu ska jag fixa mer.


Har packat det mesta dock inte skidgrejerna

Yours truely

Idag ...

hallå hallå, 
igår hittade jag inget på stan, eller jo men jag köpte inget. Inte till mig eller brorsan. Aja får hitta något efter lovet. Idag åkte pappa & ludde till skavsta och ska snart flyga till österrike, bagdastein. Själv ska man ju till åre med elin! :) Precis som alla andra miljoner svenskar ;) haha. 
Idag ska jag duscha, packa & bara ta det lugnt. Vad ska ni göra idag? 

Love

Första dagen på sportlovet!

hej hej, 
idag är första dagen på sportlovet. Sköööönt!
idag ska jag ner på stan med moa och linnea, de skulle bara gå runt och kolla medans jag ska köpa present till min lillebror som fyller 13 år på torsdag. Jag ska såklart också gå runt och kolla kankse hittar något tlll mig själv! 

Men nu måste jag skynda mig, ska möta de snart, hoppas ni får en bra dag! 
Det är SOL ute, jag blir lycklig! Börjas kännas lite som vår. 


Förra våren när jag var ute med Lucky


Kärlek

Premiär

Hej hej,
idag hade vi premiär på skapande skola, musikalen. Det gick faktiskt väldigt bra, fast man var ju nervös innan. Jag skulle ju sjunga solo. Jag sjöng : Knock, knock knocking on heavens door. Det gick bra tyckte jag.
Handling:
En emo kille blir kär i en fjortis tjej och hon i honom. Men deras gäng tycker inte alls om det så de måst smyga om det. Men tillslut orkar inte Rasmus (emokillen) mer och försvinner. Som en modernare Romeo & Julia. Vår heter Rasmus & Johanna.
Kort beskrivning av den.

Sen tog jag lite bilder på mina kompisar, som var fjortisar och de skulle vara: Hottie and the nottie.
Så här kommer lite bilder.

 
Malou: Hottie    &    Esse: The nottie

 
Esse: Hottie    &    Malou: The nottie

 
En  fin på båda.                                       Elis the emokillen.

Kanske blir fler bilder imorgon, vi ska nämligen gjöra musikalen 2 ggr till för föräldrar på öppet hus. Men jag tycker inte det är lika nervöst för de är ju främlingar och d gör det inte lika mycket om man gör bort sig. Om man t.ex ska sjunga, sjunger jag heldre för okända än typ familj och kompisar. Vad tycker ni är "pinsamast" ?  

Men ha det bra, puss puss

Slö dag

tjaa,
igår gjorde jag ingenting! va hemma kolla på tv , spela lite spel och så. Fast jag sprang också lite.
Idag hade jag musikalgrej hala dagen så vi hade inga lektioner, det var skönt. Sen senare gick jag på boxning och nu har jag suttit vid datorn och ska snart kolla på CSI NY.




the cruise

godmorgon godmorgon.
hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag.

I fredas vid 18.00 åkte vi som sagt på krysning.
Först när vi kom dit tog vi en drink för vi fick inte gå upp till våra hytter förräns kl.18.00 men vi var där kanske kvart över fem så vi väntade. Sen när vi fick gå upp satt vi i hytten och pratade och skrattade mycket. Sen bytte vi om och gick ner och tog en till drink innan vi åt middag. Middagen var faktiskt god, över förväntningarna i alla fall. Vi var klara med middagen runt elva tiden, så då gick vi och dansade uppe på " discot ". Jag och clara dansade från elva till halv fyra, det var så jävla kul! Fast sen när vi lade oss vid fyra var man ganska trött i kroppen och fötterna! Sen på morgonen behövde vi gå upp vid 8.30 för att inte missa frukosten så vi sov i fyra och en halv timme bara. efter frukosten gick vi runt lite, sen vid tolv tiden gick vi till deras sundeck med pool, bubbelpool och värmelampor. Det var jätteskönt. Sen va det dags att gå av tyvärr.
Men det var en väldigt rolig resa, vi skrattade mycket så nu kommer vi leva länge!

Sen när jag kom hem lade jag mig på soffan direkt och somna, sen åt vi middag och kollade på melodifestivalen. Men jag var ganska trött hela kvällen.

idag vet jag inte vad jag ska göra, får se.


clara, millan & jag

Love

Kryssning

Hellu everybody, idag hade vi matteprov, det gick ganska bra tror jag.
Men nu har jag packat och ska på kryssning Birka paradise med mamma, millan och clara!
längtar som en galning, hoppas alla får en härlig alla hjärtans dag!


bild från google


Kärlek till alla.

Lite bilder

Hej hej,
idag hade jag spanska prov och så skulle jag hålla mitt svenska tal. Provet kändes ganska bra tror jag och talet gick också bra. Sen övade vi på musikalen, den är nästa onsdag!
Sen när jag kom hem pluggade jag sen lagade jag mat, det blev wok. Nu ska jag plugga lite till sen ska jag duscha och tvätta håret.
Jag längtar så galet mycket till imorgon, jag ska ju på kryssning. Jag ska dansa tills jag dör och skämma ut mig totalt. Det är kul!

Lite bilder:

 
Bilder från bussen när vi var nära kungsberget

emilia, vikt

McKey vann.


McKey´s covergirlbild.

(tagen från google)

plugg & topmodel

Hej hej,
sorry att jag skrivit så lite och tråkigt senaste dagarna, det har varit mycket i skolan och speciella dagar och så. Tyvärr kommer det nog fortsätta så till lördag för jag har spanska prov i morgon, tal tills imorgon och matteprov till fredag, så jag måste plugga jättemycket.

glömde bort tiden och hann inte se halva topmodel och det är ju sista gången. Vad skulle de göra? reklam?
jag tycker det var dåligt att analeigh åkte ut, hon var min favorit! hon var bättre än samantha.

Nu ska vi se vem som vinner, vem hejar ni på?


lägger upp lite bilder efter top model, puss

Kungsberget!

hej hej, man är uppe tidigt idag. Nu har jag gjort macka till bussresan och nu ska jag äta lite, sen måste jag klä på mig och fixa mig,

ching-a-ling






Today

nämen tjena,
idag fick vi tillbaka vårat SO prov i skolan, jag fick VG! Sen va det inte mer i skolan.
När jag kom hem gjorde jag varmchoklad med vispgrädde och tomat, mums. Sen satte jag mig och kollade på the hillls, det är så bra. Egentligen tänkte jag träna idag men jag orkar inte, tränar på onsdag istället.
Imorgon ska vi till kungsberget! :)
nu ska jag plugga lite matte och duscha om en stund.

hoppas ni har haft det bra.

yours truely


Söndag

Idag var jag som sagt med stina, moa och ingrid. Vi hade jättemysigt.
Först gick vi till Waynes coffee och drack chailatte. Sen gick vi runt i lite affärer men sen blev vi hungriga så vi gick till McDonalds för det är billigt och bra. Sen gick vi till gina och prova massa saker. Roligt!
När jag kom hem låg jag och kollade lite på tv sen sprang jag och mamma. Nu har jag just kollat på nya avsnitt av gossip girl, yeah!

 
café mys                                                   på affären



en suddig bild på all oss.


Nu ska jag måla naglarna.

xoxo


Fika

tjoho,
idag ska jag ner på stan och fika med stina (http://sttina.blogg.se), moa och ingrid (http://m0nster.blogg.se)
ska möta de om typ en kvart vid stora åhléns så jag måste skynda. Senare idag ska jag springa. Men nu ska jag skynda. Ha det bra idag!

Love


Middag

Hallå hallå,
igår kväll kom anina, linnea, moa och elin till mig och vi kollade på film och mös/myste ( vad säger man?) Vi kollade på step up, den är bra! Fast jag tycker nästan 2:an är bättre. Idag morse kollade vi på honey sedan åkte jag, malou, esse och elis till en studio med vår musiklärare och spelade in en grej till musikalen.
Nu är jag hos mina kusiner i enskede, min faster, http://www.ingelaparrhenius.com/ , hon fyllde år igår så vi är här på middag. Mina små kusiner är galna i melodifestivalen så det blir väl middag och melodifestivalen ikväll. Men nu ska jag vara social.

Puss Puss

Kommer inte på någon rubrik

Idag när jag kom hem gjorde jag chailatte, värmde en pizza och kollade på step up 2 - the streets för 3:e gången på 5 dagar, hehe. Sen åkte jag och mamma till buylando och lämnade tillbaka filmerna och hyrde nya, jag hyrde honey och step up ( 1:an ) . Är inne i en dansfilms period.

Ikväll ska jag vara med några kompisar. Hoppas ni har en rolig kväll.


vad mer behöver man?

Love


Bilder från cheerleadingen











bilder tagna av: http://ulivia.blogg.se , Läs!

Puss puss

Oh susie

Den här låten är jättebra. Den är med i filmen i taket lyser stjärnorna.
Oh susie - secret service

Dagens

Hej hej,
idag hände inget speciellt i skolan, efter skolan övade vi på vår musikal, det gick bra.
Sen när vi kom ut snöade det! Jag vill egentligen ha sommar men det var så fint med de stora stora flingorna. på vägen hem gick jag runt och gapade och försökte fånga de i munnen, måste sett väldigt konstigt ut.

Igår skrev jag tyvärr bara ett litet inlägg för jag tränade och skrev ett tal på svenskan så jag hanna inte.


snö


Dagens outfit:
Jeans-tights: MQ
T-shirt: Gina tricot
(tyvärr en suddigbild men men...)


Yours truely

God morgon

God morgon. 
Idag har jag sovmorgon till 9.15 men jag är så sjukt trött ändå! kanske beror på cheerleadingen från igår. Det var jobbigt men det är jätte jätte kul och alla människor är snälla och roliga. Igår började också moa och elin där, det är roligt! 
Men nu ska jag fixa mig , ha en bra dag! 

Love

kort inlägg

hellu hellu, idag har jag inte gjort så mycket. Hade biologiprov i skolan "/
Sen när jag kom hem åkte jag och mamma till stan och köpte skor och så.
Men nu ska jag byta om och strax gå till cheerleadingen. Sen måste jag göra typ 15 uppgifter i matte, bläää.

Puss

Robert Hoffman

Har just kollat på step up 2 - the streets igen, såg den igår men ville se den igen, men en kille som är med är så hilma snygg och han är snäll i filmen så det hjälper ju ;)


Bild från http://www.google.se

Visst är han snygg?


Plugg igen.

känns som alla senaste inlägg hetat något med plugga, fast jag har inte gjort så mycket. Imorgon har vi biologi prov, usch usch. Igår gjorde jag lite men idag måste jag plugga mycket. Ska lyssna på musik och plugga och sen vid 9 ska jag kolla på CSI NY, yeah! 
Idag har vi haft hemkunskap och vi gjorde en jättegod wokrätt med ris och sötsursås, mums. 
Men nu måste jag plugga. 

Puss

Film och plugg.

Hallå hallå, nu ska jag kolla på film. Måste egentligen plugga biologi, har prov på tisdag men jag gör det lite senare :) 
Jag hyrde två filmer och köpte mamma mia för mamma ville ha den, jag också för den delen. De två hyrfilmerna är: systrar i jeans 2, som jag ska kolla på nu och step up 2 - the street. 
Lite senare ska jag spela badminton med familjen och springa lite. 

Men nu ska jag kolla på filmen. Ha det bra. 

   
Chailatte till frukost

Kram

RSS 2.0